top of page

SVAR PÅ VANLIGA FRÅGOR ANGÅENDE VÅRT HUNDDAGIS 

Hur ofta är ni ute med hundarna?

- Vi går alltid på 2 längre promenader med hundarna, en på förmiddagen och en på eftermiddagen. De lite yngre och äldre hundarna tar vi dessutom ut på korta extrarundor eftersom att de ofta inte kan hålla sig lika länge. 

Är tikar välkomna under löpperioden?

- Ja, löptikarna kommer då vara i en separat box för att slippa tjuvparning och konflikter mellan främst okastrerade hanar.

Tar ni emot alla raser?

- Vi tar emot alla raser och blandraser. För oss handlar det ej om vad hunden är för ras, utan vi sätter beteende och personlighet först. Vi vill ha en harmonisk flock där alla hundar trivs. Därför har vi alltid en provperiod för att se om er hund fungerar ihop med de andra hundarna som befinner sig på dagis. 

Har ni öppet året runt?

- Vi kommer ha öppet året runt men vi kommer ha en "sommar lista" på dagis som man måste skriva upp sig på om man vill ha hjälp under juli månad. Är det färre än 8 hundar som skrivit upp sig kommer vi tyvärr inte ha öppet under juli men då hjälper vi självklart till att hitta en annan lösning för er som behöver hjälp!

Tar ni emot okastrerade hanar?

- Ja, alla hundar är välkomna, kastrerad eller ej. Så länge hanhunden klarar av löptikar och ej stressar samt stökar i gruppen är dom välkomna hos oss!

Kan man komma förbi och hälsa på er?

- Vår dagisverksamhet är öppen från 6:30-18:00 måndag till fredag. Om du är intresserad av att komma förbi och se hur vårt dagis ser ut, så ber vi dig att kontakta oss via mail eller telefon så bokar vi in en tid där ni får komma och hälsa på oss.

Hur gammal ska min hund vara för att börja på dagis och är det några krav på hundar som börjar hos er?

- Vi tar emot inte emot hundar som är yngre än 5 månader. När hunden fått sin 12-veckorsvaccination och blivit 5 månader är den välkommen. Vi ser helst att er hund är rumsren (valpar tas alltid ut på korta kissrundor under dagen) och kan gå någorlunda bra i koppel för att göra det lättare för oss och er hund. 

SVAR PÅ VANLIGA FRÅGOR ANGÅENDE VÅRT HÄMTA-LÄMNA HUNDDAGIS 

Hur ofta är ni ute med hundarna?

- Vi går alltid på 2 längre promenader med hundarna på för- och eftermiddagen. Vi försöker gå på promenader i olika miljöer och på nya ställen för att hunden ska tycka att det är extra roligt och spännande på mobilt dagis. När alla hundarna är hämtade åker det mobila dagiset till vårt stationära hunddagis för att möta upp- och gå ut tillsammans med oss andra då vi av säkerhetsskäl inte vill att någon ska gå ensam med hundar.

Är löptikar välkomna under löptid?

- Under tikens höglöptid måste den stanna hemma för att inte skapa en dålig stämning mellan okastrerade hanar eller hända en tjuvparning. Vi kan alternativt ta emot din hund på vårt stationära dagis under löptid vilket vi kommer överens om tillsammans.

Tar ni emot alla raser?

- Vi tar emot alla raser och blandraser. För oss handlar det ej om vad hunden är för ras, utan vi sätter beteende och personlighet först. Vi vill ha en harmonisk flock där alla hundar trivs. Därför har vi alltid en provperiod för att se om er hund fungerar ihop med de andra hundarna som befinner sig på dagis. Så länge hunden ej är högre än 60 cm i mankhöjd är den välkommen till vår Hämta-Lämna tjänst!

Tar ni emot okastrerade hanar?

- Ja, alla hundar är välkomna, kastrerade eller ej. Det ända kravet vi ställer är att er med okastrerad hanhund måste ha en hund som klarar av att vara kring löp och- höglöpstikar då vi på det stationära hunddagiset har tikarna hos oss under hela perioden. 

Vad innebär ett Hämta-Lämna hunddagis?

- Vårt Hämta-Lämna hunddagis innebär precis det som står, att du inte behöver tänka på att hämta eller lämna din hund på dagis. Vi kommer istället och hämtar din hund i hemmet och tar ut den på 2 långa promenader och lämnar sedan hem den igen i slutet av dagen. 

Hur gammal ska min hund vara för att börja på Hämta-Lämna dagis och är det några krav på hundar som börjar hos er?

- Vi tar emot inte emot hundar som är yngre än 6 månader. Om ni vill ha er hund på vårt Hämta-Lämna dagis ser vi gärna att er hund dels gillar att åka bil och att er hund klarar av att vara ensam hemma innan hämtning och efter vi lämnat hem er hund. Vi ser helst att er hund kan gå någorlunda bra i koppel för att göra det lättare för oss och er hund. Annars ställer vi inga speciella krav på er hund för att börja hos oss. 

Vi bryr oss om er integritet!

- Självklart tar vi stort ansvar angående hämtning och lämning av er hund. Det är viktigt för oss att våra kunder har ett förtroende för oss och därför skyddar vi alltid informationen vi får från er om t.ex larm eller liknande vid hämtning och lämning av hund för att ni ska känna er trygga.

Har ni öppet året runt?

- Vi har alltid sommarstängt under Juli månad. Om ni skulle behöva ha hjälp med er hund kan vi i personalen alltid hjälpa till så mycket vi kan!

Har ni andra frågor som ej står med här? Skicka gärna ett mail till oss så svarar vi på frågorna så fort vi kan!

bottom of page