top of page

OM OSS

Vi på Vovve Lycka tycker att det är ytterst viktigt att alla hundar trivs och tycker att det är kul att vara på dagis. Vi sätter alltid hundens fysiska och psykiska hälsa först för att ge dem en sån bra upplevelse som möjligt.

Det är även viktigt för oss att ha en bra relation med hundägare vilket vi också lägger tid på, att lära känna både ägare och hund. 

Nedan kan du läsa mer om oss som jobbar på Vovve Lycka!

VI SOM JOBBAR PÅ
VOVVE LYCKA

7AF2DCB6-B765-457B-8E67-1D5B2211646B.jpeg

Emmy Martin

Ägare av Vovve Lycka.

Jag älskar hundar av alla raser! Med mina egna hundar Aston & Bailey, två Flat coated retrievers, tränar och tävlar jag bland annat i rallylydnad och nosework. Vi syns också ibland på utställningar. Men allra bäst trivs vi kanske ute i skog och mark! 

Jag har genomfört en Hunddagis- och hundpensionatsutbildning hos HundTeknik samt första hjälpen för hund. Jag är även aktiv i Tyresö Brukshundklubb som hjälpinstruktör och har varit aktiv i Gålö Jaktklubbs hundträningsgrupp. Jag har tidigare praktiserat och arbetat på hunddagis.

Jag har även en bred kunskap inom hundraser och olika beteenden hos hundar.

KeAxEqiCRwSfkBcHJBLJAg.jpg

Elin Lundqvist ​

Heltidsanställd på Vovve Lycka.

Jag är mycket förtjust i alla olika hundar, stora som små. Jag har själv en egen hund, Zaga, som är en liten shih tzu/lahza apso mix samt att jag även haft hund tidigare. Under 5 års tid har jag jobbat på ett annat hunddagis där jag fått mycket kunskap om hundars beteenden, olika raser och hur man ska hantera stressade situationer. Hundar är ett av mina största intressen och jag vill alltid lära mig mer om allt från nya hundraser till hur hundar är i flock!

IMG_5666.JPG

Cecilia Strömberg

Timanställd på Vovve Lycka.

Jag heter Cecilia och hundar är verkligen mitt största intresse! Jag är en glad och positiv tjej som älskar att arbeta med hundar! Hemma hos mig bor det en liten blandrastik, Annie, som älskar att gosa och leka i skogen.

Utöver mitt hundintresse gillar jag även att hålla på med bilar.

Jag har tidigare jobbat på hunddagis vilket gör att jag har tidigare erfarenheter av detta yrke!

IMG_6190.heic

Tuva Axelsson

Ansvarig för vår Hämta-Lämna tjänst!

Jag tog år 2020 studenten från Djurgymnasiet med inriktning hund och har efter det jobbat på diverse djurbutiker och hunddagis. Jag har själv en Cocker Spaniel tik som heter Meja. Just nu är hon fortfarande valp men mina ambitioner i framtiden är att köra mycket viltspår, lydnad, lite agility samt andra roliga hundsporter med henne!

bottom of page